Leg dig klogere maj17

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Leg dig klogere

Tirsdag den 16. maj 2017 blev kurset “Leg dig klogere” afviklet.

Målet med kurset er at kursisterne får prøvet nogle af de læringstilbud som det uformelle læringsmiljø kan tilbyde, og øvrige tips til årsplanen for det kommende skoleår.

I år var vi først på Vejen Kunstmuseum, hvor vi så eksempler på Niels Hansen Jacobsens keramik. Derefter var vi ude at hugge i sten, som efterfølgende kan males og bruges til glasur på keramik. En spændende tilgang til geologi og kemi. Sophus fortalte desuden om femkanter, bogstaver, symmetriakser og meget mere i papirklip. Der var efterfølgende gang i kalenderen for at booke besøg til det kommende skoleår.

Et spændende besøg og stort tak til Teresa og Sophus.

 

Eftermiddagen blev brugt på Poul la Cour Museet her blev der lavet forsøg med vindmøller, solfangere, brændselsceller, bølgeenergi og meget andet. Lærerne i udskolingen var helt sikker på, at de skulle besøge museet med deres klasser.

Se denne lille video, hvor parabolens brændpunkt undersøges.

Stort tak til Bjarke Thomassen, Leif Poulsen og Per Jensen.

Leg dig klogere 2018

Bliver med besøg hos Glad Zoo og i Åtte Bjerge, der er stadig ledige pladser.