Bevægelse i undervisningen aug23

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Bevægelse i undervisningen

Onsdag den 16. august blev kurset “Bevægelse i undervisningen” afholdt på Andst Børne- og Skolecenter. 13 lærere og pædagoger deltog på kurset, hvor øvelser blev afprøvet og udviklet indenfor en lang række af folkeskolens fag og med en progression fra børnehaveklasse til udskoling, til normale børn og til børn i specialcentret.
Idrætskonsulent Svend Noe og udviklingskonsulent Jette Hildebrandt Andersen underviste på kurset.

I den forbindelse blev siden om Bevægelse i undervisningen opdateret, her finder du såvel viden om, hvorfor og hvordan bevægelse i undervisningen virker, samt links til forskelligt materiale med forslag til øvelser til forskellige fag. Meget materiale er gratis, så det er let og billigt at komme i gang.

Mangler du inspiration til, hvordan bevægelse kan være med til at styrke læringen, kan kurset rekvireres.