Grafisk facilitering aug28

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Grafisk facilitering

Målet med grafisk facilitering er at at skabe overblik over strategier, projekter, processer og meget andet. Tykke rapporter og PowerPoint kan være godt, men hvor mange får læst det hele med grafisk facilitering kan de mange ord samles i ét billede, hvor tegneserieagtige ikoner, lettilgængelige symboler og narrativ formidling af processen gør det muligt at navigere i selv de mest komplekse problemstillinger og planer.

Vejen Kommune har i samarbejde med Attractor udarbejdet en “forældrefrise”, der viser “Vejen med læring og trivsel”. Ikonerne fra frisen kan downloades her.

Det kan måske virke som et nemt koncept at skabe et meningsfuldt læringsrum ved hjælp af tegninger. Men at kunne det som håndværk og praktisere det aktivt i et møde- eller klasselokale kan vise sig at være en anden sag.

Ønsker du selv at prøve kræfter med Grafisk Facilitering kan vi bl.a. anbefale:

Den visuelle lærer. Bogen kan købes eller hentes gratis som pdf her.