Videnproducerende Skoler aug28

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Videnproducerende Skoler

Gesten- og Føvling Børnecentre var de to skoler, der valgte at sige ja tak til tilbuddet om at være med i Videnproducerende Skoler. Projektet er nu på vej ind i år to og der begynder så småt at komme viden fra projektet.

Projektet handler om at lærerne skal finde nye løsninger på dagligdagens udfordringer. Løsninger som man ikke blot “shopper” sig til via litteratur eller kursusvirksomhed, men viden der udvikles i dagligdagen ved positive afvigelser, som efterfølgende afprøves som en prøvehandling som udvikles til en prototype.

Se videoen hvor forsker i projektet Andreas Granhof Juhl interviewer Henrik Rydal, der er lærer på Ørum Skole, Tjele, Viborg Kommune. Her fortælle Henrik om arbejdet med at være videnproducerende, og hvordan det bl.a. har løftet teamarbejdet.

Videoen er optaget til Videnseminariet den 27. juni i Viborg. En dag hvor de deltagende skoler præsenterede deres prototyper. I denne video kan du bl.a. høre Janus Lynggaard fortælle, om hvordan deltagelse i projektet er med til at udvikle hele børnecentret.

Læs mere om hele projektet her